Tarife 2021

Intrare Liber la meșterit (2h): 60 lei

Intrare Liber la meșterit (4h+): 80 lei, între orele 13:30-18:00 

Abonament Liber la meșterit! (2h): 

  • 4 intrări, 220 lei 
  • 10 intrări, 500 lei 

Abonament lunar (4h/zi): 800 lei

Abonament lunar (6h/zi): 1000 lei

Atelier TECH: 60 lei

Atelier Arts&Crafts: 50 lei

Abonament Atelier TECH (4 intrări): 220 lei

Abonament Atelier Arts & Crafts (4 intrări): 200 lei

* Pentru tarifele legate de fiecare atelier în parte, vă rugăm să vizitați secțiunea Copii & Familii – Ateliere.

**Abonamentul este valabil începând cu data la care participi la prima activitate.

Dacă dorești un abonament personalizat, completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta cu o propunere în cel mai scurt timp:Intr

CONSIMȚĂMÂNT DATE PERSONALE:

Prin trimiterea acestui formular și/sau prin înscrierea la programele noastre esti de acord cu folosirea de către noi a datelor tale personale, cu Politica noastră de confidențialitate și noile Condiții de utilizare pe care le poți găsi la baza acestei pagini. Makerkid SRL va folosi informația pe care o furnizati in acest formular pentru a realiza înscrierea copilului dvs., pentru păstra legătura cu dvs., pentru a vă furniza noutăți și în scopuri de marketing.
Datele ce urmeazĂ a fi colectate se refera la : nume, prenume, numar de telefon, adresa poștală (necesară în scopuri de facturare), adresa de e-mail, nume, prenume copil, data de naștere a acestuia (pentru a verifica dacă participarea sa este potrivită grupei de vârstă).
Societatea noastră va putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., în forma scrisă, electronică, etc.). Acestea vor fi stocate pe o perioada de 5 ani de la completarea si trimiterea formularului . Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastră de date, în conformitate cu standardele de securitate impuse de legislația în vigoare.