activitati proiecte copii

MakerKID în școala
6+ ani

Pentru cei care nu ajung la makerspace, dar doresc să le ofere copiilor oportunitatea de a se familiariza cu educația de tip STEAM, am creat un Kit de Makerspace Mobil disponibil pentru școli, petreceri private, evenimente caritabile, workshop-uri sau centre educaționale. Ne deplasam la sediul vostru cu toate materialele si instrumentele de lucru pentru a le oferi copiilor experiențe de învățareunice!

Pentru mai multe detalii vă rugăm folosiți formularul sau să ne contactați la 0740-191-398, bianca@makerkid.ro

 

Dotarea MakerKID

Formular detalii

Ce spun părinții și copiii despre MakerKID?


Locul cel mai interesant, captivant și relaxant din Cluj ❤️😊Atât pentru copii, cât și pentru părinți (pentru cei care au rămas curioși încă și mai știu sa descopere lumea... prin joaca:) Este cel mai fain loc pentru ca poti explora liber, pentru ca ai acces la informații și resurse pe care, în mod normal, nu ai ocazia sa le accesezi (nici tu, nici cel mic), este un loc care stimulează la maxim imaginația, construind experiente adevărate. Felicitări (încă o data🙂)!
Ioana
La MakerKID copilul meu a învățat să gândească un design, să pregătească componente, să calculeze, să îmbunătățească, să lege circuite electrice, să evalueze sinergia unui sistem, să îmbunătățească. Învață permanent despre circuite, electricitate, sustenabilitate, despre tipuri de forțe, volume, greutate, conductivitate rezistență, noțiuni de la matematică la fizică şi construcții, ecologie și reciclare. Dar nu consideră că e acolo să învețe, nu simte nici o presiune de a învăța. Pur și simplu e concentrat teribil pe proiectul lui
Adela