Proiecte cu Makey Makey
vârsta recomandată: 8+

Dragi makeri și mini-makeri, vă anuțăm că începem înscrierile pentru un curs de care suntem foarte entuziasmați: Proiecte cu Kitul Makey Makey!
Cursul este destinat copiilor cu vârsta de peste 8 ani și va fi susținut de makerul nostru Cristi.
Pentru a demara acest minunat proiect avem nevoie de 8 copii curioși, răbdători și pregătiți să inventeze. Si pentru că ne dorim cât mai multe fete implicate în activități STEAM, oferim un loc gratuit primei fete care se înscrie la curs.

Durata: 1h 30

Tarif: 60 lei/întâlnire sau 500 lei/curs (10 întâlniri).

Cursul va avea loc săptămânal și va fi programat în funcție de disponibilitatea celor care ăși exprimă interesul de a participa.
La mențiuni vă rugăm să scrieți când ar putea participa copilul dvs la acest curs.

 Câteva cuvinte despre misiunea celor de la Makey Makey: ”Credem că toată lumea este creativă, inventivă și plină de imaginație. De asemenea, credem că toată lumea poate crea viitorul și schimba lumea. Prin urmare, ne-am dedicat viața pentru a face kituri de invenție ușor de utilizat. Credem că întreaga lume este un kit de construcție, dacă alegem să o vedem în acest fel.Ne inspirăm de mișcarea Maker. Vrem să îi ajutăm pe oameni să înceapă să se gândească la ei înșiși ca făuritori ai schimbării. Când ai „Mindset-ul Maker”, știi că poți schimba lumea!”.

Formular înscriere